Ce este Feminella Hereditum?

Feminella Hereditum este un produs inovator și unic.

Feminella Hereditum conține Lactobacillus fermentum LC40 izolat din lapte uman. Laptele matern nu este steril, ci conține multe microorganisme benefice pentru sănătate care sprijină dezvoltarea corespunzătoare și funcționarea sistemului imunitar al bebelușuluiși al mamei. Aceste microorganisme aparîn laptele matern și colonizeazăulterior intestinul sugarului. O floră intestinală sănătoasă determină dezvoltarea corespunzătoare a sistemului imunitar la bebeluș, iar un sistem imunitar care funcționează corect formează o barieră în calea dezvoltării alergiilor și bolilor autoimune.

Feminella Hereditum este un produs protejat de un brevet european valabil până în 2023, cu statutul de QPS (Prezumția calificată de siguranță) – starea de securitate acordată de către Autoritatea Europeană pentru Siguranța Alimentară – și este singurul produs100% natural indicat în mastită, alternativă atratamentului clasic cu antibiotice.

Destinat tratării mastitei în timpul alăptării, Feminella Hereditum reface echilibrul dintre bacteriile “bune și rele”, reducând coloniile de Stafilococcus prezente în timpul mastitei și lăsând mai mult spațiu de dezvoltare lactobacililor, prezenti în mod fiziologic în laptele matern.

De asemenea, prin efectul său rapid asupra durerii, Feminella Hereditum ajută mama să mențină neîntreruptă alăptarea copilului.

 

Combate mastita cu Feminella Hereditum – preparat unic și inovator bazat pe principii naturale care reduce semnificativ simptomatologia dureroasă a sânului, încă din prima zi de administrare!