Cum acționează Feminella Hereditum?

Studiile clinice arată că Feminella Hereditum este un produs unic și inovator care permite continuarea alăptării naturale chiar și atunci când apare mastita și susține ameliorarea rapidă a simptomatologiei caracteristice în doar 24 ore de la prima administrare!

Lactobacilum fermentum, principalul ingredient Feminella Hereditum, este conținut în mod fiziologic în laptele matern și are un puternic efect antioxidant și antibacterian. Acesta elimină cu rapiditate bacteriile gram negative și stafilococii care apar la mama care alăptează și se confruntă cu mastita.

Efectul rapid – în doar 24 ore – al Feminella Hereditum permite păstrarea confortului alăptării și a sănătății mamei și a copilului.

 

Feminella Hereditum este produsul care face parte din gama probioticelor premium izolate din laptele uman care beneficiază de avantajul de a ajunge în laptele matern după administrarea orală!

 

S-a demonstrat că Feminella Hereditum, pe lângă beneficiile aduse în mastită, reduce incidența infecțiilor pulmonare și gastrointestinale la nou-născuți și este un veritabil stimulator al sistemului imun (fortifică sistemul imunitar).

 

Feminella Hereditum este singurul probiotic la nivel mondial cu aceste caracteristici!

 

Datorită originii sale naturale, permite mamei să continue alaptarea nou-născutului, cu toate beneficiile pentru sănătate care rezultă pentru fiecare dintre cei doi, comparative cu tratamentul cu antibiotic care poate determina întreruperea alăptării.

 

Studiile atestă că administratrea Feminella Hereditum:

- descrește în mod eficient numărul de bacterii Stafilococcus în laptele femeilor care suferă de mastită;

- reduce durerea încă din prima zi de administrare;

- ameliorează semnificativ simptomatologia dureroasă la femeile cu mastită;

- are un efect de reducere al durerii cu mult mai puternic decât al antibioticelor;

- descrește procentul de mastită recurentă și de stopare a alăptării comparativ cu tratamentul pe bază de antibiotic.

 

Combate mastita cu Feminella Hereditum – unicul preparat inovator bazat pe principii 100% naturale care înlătură rapid efectele nedorite ale mastitei în doar 24 ore de la prima administrare, permițând continuarea alăptării!

 

Feminella Hereditum

Protejează prezentul, dăruiește viitorul!