Feminella Hereditum sau tratamentul antibiotic?

Până la apariția abordării inovatoare cu Feminella Hereditum, tratamentul administrat în mod tradițional pentru tratarea mastitelor apărute în timpul alăptării se baza exclusiv pe antibiotic.

Deși prescris de către medici ca soluție sigură pentru tratarea mastitei, tratamentul cu antibiotic are anumite efecte asupra mamei și copilului, mai ales că recomandarea este de a nu întrerupe alăptarea pe timpul tratamentului cu antibiotic:

  • antibioticul pătrunde în laptele matern și distruge inclusiv bacteriile “bune”, iar laptele transmis copilului devine unul mai puțin nutritiv;
  • intrat în lapte, antibioticul modifică gustul acestuia, fapt sesizat imediat de sugar, care îl poate respinge;
  • chiar și acceptat, laptele de la mamă care conține antibiotic interacționează cu flora stomacală fragilă a sugarului și poate provoca în scurt timp dezechilibre care conduc la apariția scaunelor diareice, a simptomelor de vomă și chiar a refuzului de a se hrăni;
  • tratamentul cu antibiotic are în general o durată de 6-8 zile, perioadă în care atât disconfortul sugarului, cât și al mamei care nu poate alăpta în condiții normale va fi accentuat;
  • la apariția refuzului laptelui cu antibiotic este recomandat să întrerupeți imediat tratamentul cu antibiotic, în cazul în care l-ați urmat.

Bazat în mod exclusiv pe substanțe naturale, Feminella Hereditum acționează asupra bacteriilor Gram negative din lapte și a coloniilor de Stafilococus care apar în mastită. Aceste bacterii reprezintă factorul de risc în mastită și în apariția durerii mamare în timpul lactației. Feminella Hereditum permite alăptarea în condiții normale, fără niciun fel de risc pentru mamă și copil. Efectele Feminella Hereditum, precum reducerea inflamației mamare și a durerii, sunt prezente încă din prima zi de administrare.

Combate mastita cu Feminella Hereditum – unicul tratament inovator bazat pe principii naturale care ameliorează semnificativ simptomatologia dureroasă la femeile cu mastită în doar 24 ore de la prima administrare. Feminella Hereditum are efect asupra durerii mai puternic decât al antibioticelor.