Cum se administrează Feminella Hereditum?

Bazat pe principii exclusiv naturale (lactobacili care se regăsesc în mod fiziologic în laptele matern), Feminella Hereditum este administrat femeilor care alăptează, având pe de o parte scopul de prevenție a apariției mastitei, pe de altă parte fiind administrat în fazele acute ale mastitei, chiar de la apariția primelor simptome ale afecțiunii.

Faza de prevenție: începând cu ultimul trimestru de sarcină sau imediat după naștere, în primele 3 luni ale alăptării – perioada când sunt șanse crescute de apariție a mastitei:

  • Feminella Hereditum poate fi recomandat pentru a sprijini alăptarea sănătoasă. Doza recomandată este de ocapsulă pe zi, dupămasă.Administrarea se face începând cu ultimul trimestru de sarcină până la încheierea alăptării.

Perioada cea mai importantă de administrare pentru a preveni apariția mastitei este în primele 3 luni de la naștere.

 

IMPORTANT!

S-a demonstrat că Feminella Hereditum reduce incidența infecțiilor pulmonare și gastrointestinale la nou-născuți și este un veritabil stimulator al sistemului imun (fortifică sistemul imunitar al nou-născutului).

 

Feminella Hereditum este singurul probiotic la nivel mondial cu aceste caracteristici!

 

Datorită originii sale naturale, permite mamei să continue alaptarea nou-nascutului, cu toate beneficiile pentru sănătate care rezultă pentru fiecare dintre cei doi!

 

 

În fazele acute (la apariția simptomelor caracteristice mastitei):

  • Doza recomandată este de ocapsulă pe zi, după masă, timp de minimum 21 zile.

 

Feminella Hereditum este un probiotic perfect biocompatibil cu organismul uman. Nu s-au constatat reacții adverse în timpul fazelor de studiu pre-clinice. Nu conține gluten și lactoză și nu are potențial alergen.

 

Pe lângă beneficiile pentru copil și mamă prezentate mai sus, Feminella Hereditum acționează specific în mastită. Este unicul preparat inovator bazat pe principii 100% naturale care înlătură rapid durerea caracteristică mastitei în doar 24 ore de la prima administrare, permițând continuarea alăptării! Efectul asupra durerii este mai puternic decât al antibioticelor!

Administratrea Feminella Hereditum descrește în mod eficient numărul de bacterii în laptele femeilor care suferă de mastită.

Mai mult, Feminella Hereditum descrește procentul de mastită recurentă și stopare a alăptării comparativ cu tratamentul cu antibiotic.

 

Feminella Hereditum. Protejează prezentul, dăruiește viitorul! 

 

Feminella Hereditum este un supliment alimentar, disponibil în farmacii fără prescripție medicală. O cutie conține 21 capsule.

Combate mastita cu Feminella Hereditum – unicul preparat inovator bazat pe principii naturale care reduce simptomele dureroase asociate mastitei chiar din prima zi de administrare!