Ce este mastita?

Mastita este o inflamație a sânilor care se dezvoltă cel mai adesea în timpul alăptării și se datorează, de obicei, unei infecții bacteriene. Această infecție cauzează durere, inflamație, roșeață și creșterea temperaturii unuia dintre sâni. De asemenea, mastita poate apărea ca urmare a acumulării laptelui în urma alăptării la distanțe mari de timp sau din cauza golirii necorespunzătoare a sânului afectat.

Mastita apare de cele mai multe ori în primele trei luni după naștere, în perioada de alăptare. Mamele care suferă de mastită sunt obosite și au moralul afectat, unele dintre ele chiar renunțând să mai alăpteze.

Cu toate acestea, nu depune armele! Reține că mastita își poate găsi rezolvarea eficient, rapid și natural cu Feminella Hereditum, iar bebelușul tău poate beneficia în continuare de cea mai consistentă sursă de hrană.

În cazul mastitei ce apare în timpul alăptării, Feminella Hereditum este unicul tratament inovator bazat pe principii naturale care înlătură efectele nedorite ale mastitei în doar 24 ore de la prima administrare!