Cum procedezi când ai mastită?

Cel mai important aspect ce trebuie reținut referitor la mastită este că tratamentul antibiotic este un tratament tradițional, cu efecte secundare importante pentru copil.

Continuarea alăptării (sau extragerea laptelui cu pompa) este esențială pentru vindecare, iar amânarea tratamentului poate duce la apariția abceselor mamare. Este important să alăptezi de mai multe ori în fiecare zi și să golești sânul afectat, în ciuda durerii, pentru că acest lucru previne agravarea infecției. Poți utiliza o pompă specială pentru sân, pentru a putea extrage mai ușor toată cantitatea de lapte.

Deși unii medici recomandă mamei care se tratează cu antibiotic să continue alăptarea, acest lucru trebuie evitat, deoarece antibioticul schimbă gustul laptelui și poate afecta flora intestinală și sistemul imunitar al copilului, având efecte nedorite asupra dezvoltării sale ulterioare.

Singura alternativă naturală eficientă este Feminella Hereditum!


Iată câteva sfaturi de bază în abordarea mastitei:

-  Pentru atenuarea durerii este adesea recomandat să folosești comprese calde. Masează-ți ușor sânul cu aceste comprese înainte și după alăptare, de mai multe ori pe parcursul unei zile.

- De asemenea, este recomandat să te odihnești, să bei multă apă (cel puțin 10 căni pe zi) și să mănânci sănătos, pentru că deshidratarea și nutriția necorespunzătoare te pot face să te simți și mai rău.

- Pentru a evita mastita după naștere alăptează din ambii sâni, extrage tot laptele, bea multă apă și ai grijă atât de igiena ta, cât și de cea a copilului.

Feminella Hereditum este singura alternativă inovatoare, 100% naturală la tratamentul clasic cu antibiotic al mastitei!

În cazul mastitei ce apare în timpul alăptării, Feminella Hereditum este unicul tratament inovator bazat pe principii naturale care înlătură efectele nedorite ale mastitei în doar 24 ore de la prima administrare!