Feminella Hyalosoft este recomandat ori de câte ori apare uscăciunea mucoasei vaginale.

În ritmul alert al zilelor noastre, când stresul sau diferitele tratamente își spun din ce în ce mai apăsat cuvântul, poate apărea uscăciunea mucoasei vaginale.

Uscăciunea mucoasei vaginale însoțește dezechilibrele hormonale din perioada sarcinii, menopauzei, perioada alăptării sau apare atunci când există diverse afecțiuni imunologice, în timpul tratamentelor de chimio și radioterapie sau, pur și simplu, în situații de stres cotidian.

 

Triplul efect Feminella , 100% natural ! 

Bazată pe o formulă complet naturală, fără hormoni, Feminella Hyalosoft  are o acțiune mai complexă decât a lubrifianților, acționând in mai multe direcții simultan:

1. Hidratează: leagă mari cantități de apă, formând un gel hidratant vâscos cu rol lubrifiant.

2. Reface țesutul: cicatrizează rănile și accelerează regenerarea țesutului, previne reapariția leziunilor și redă elasticitatea țesutului vaginal.

3. Protejează: formează un film protector care reprezintă o barieră în calea microorganismelor, are efect anti-durere și  antiseptic  local.

Spre deosebire de Feminella Hyalosoft,  lubrifianții reprezintă o soluție de moment. Aplicarea înaintea contactului sexual asigură o lubrifiere bună, însă soluția este una temporară. Nu se produce o hidratare de durată a vaginului cu aceste creme, ci doar o lubrifiere.

Lubrifianții rezolvă pe moment senzația neplăcută de nelubrifiere constatată în timpul actului sexual, fără să înlăture apariția acestei senzații la următorul act sexual. Bazate în general pe componente de sinteză chimică, acestea pot sa producă iritații ale țesutului  sau pot agrava deteriorările care deja există, datorate netratării uscăciunii vaginale.