Ingrediente exclusiv naturale, efect de durată.

Față de soluțiile clasice– creme cu hormoni, lubrifianți și alte produse cu aplicare și efect exclusiv local, Feminella Hyalosoft are o acțiune complexă, rezolvând pentru o perioadă îndelungată toate problemele, acționând in mai multe direcții simultan:

1. Hidratează: leagă mari cantități de apă, formând un gel hidratant vâscos cu rol lubrifiant.

2. Reface țesutul:  cicatrizează rănile și accelerează regenerarea țesutului, previne reapariția leziunilor și redă elasticitatea țesutului vaginal.

3. Protejează: formează un film protector care reprezintă o barieră în calea microorganismelor, are efect anti-durere și  antiseptic  local.

Spre deosebire de Feminella Hyalosoft, lubrifianții reprezintă o soluție de moment. Aplicarea înaintea contactului sexual asigură o lubrifiere bună, însă soluția este una temporară. Nu se produce o hidratare de durată a vaginului cu aceste creme, ci doar o lubrifiere.

Lubrifianții rezolvă pe moment senzația neplăcută de nelubrifiere constatată în timpul actului sexual, fără să înlăture apariția acestei senzații la următorul act sexual. Bazate în general pe componente de sinteză chimică, acestea pot sa producă iritații ale țesutului  sau pot agrava deteriorările care deja există, datorate netratării uscăciunii vaginale.

Cu siguranță a venit momentul să încerci un tratament 100% natural, fără hormoni!