Testimoniale

Persoanele care au testat, au apreciat la Feminella:

•       "Nu pătează, se introduce foarte ușor, nu crează sentimente neplăcute de-a lungul zilei, iar mucoasa este fericită:)"

•       "Ovulele au un miros plăcut și își fac treaba, dar trebuie să te protejezi cu un absorbant ca să eviți efectele colaterale de ‘revărsare’. În rest, nu a avut acțiuni secundare și a fost confortabil."

•       "L-aș recomanda prietenelor, dacă aș ști că au probleme. N-am fost chiar consecventă cu testarea timp de 10 zile consecutive pentru că eu sunt destul de ok din punctul ăsta de vedere, dar tot am resimțit îmbunătățiri, mai ales în timpul activităților de entertainment nocturn."

 

Părerea unui farmacist:

Una dintre cele mai des întâlnite simptome ale atrofiei vaginale este durerea simțită în timpul actului sexual. Din ce în ce mai multe femei discută deschis cu medicul ginecolog despre această problemă. Tratamentul cu ovule este ușor de respectat, produsul putând fi administrat seara, înainte de culcare.

Feminella Hyalosoft conține acid hialuronic, o substanță recunoscută pentru proprietățile sale de hidratare și de regenerare a țesuturilor, aceasta aflându-se în compoziția multor creme pentru ten și fiole antirid. Produsul conține și vitamina E, care favorizează reproducerea, asigurând funcționarea normala a glandelor sexuale, controlează eliminarea apei și mărește puterea organismului de a lupta împotriva infecțiilor. Centella asiatica, un alt ingredient, stimulează sinteza colagenului și are de asemenea proprietăți antiinflamatoare. Nalba din compoziția Feminella Hyalosoft contribuie la vindecarea afecțiunilor organelor genitale. Mușețelul este foarte cunoscut pentru proprietățile sale antiinflamatoare, analgezice și antispastice.

Așa cum se întâmplă deseori în utilizarea ovulelor, unele paciente s-au plâns de scurgerile apărute în urma administrării. De aceea, este recomandată folosirea înainte de culcare și, bineînțeles, utilizarea absorbantelor zilnice.

M-ar bucura o creștere a interesului pacientelor pentru produsele de îngrijire intimă, precum săpunurile și șervețelele cu ph optim. Totodată, mi-aș dori ca acestea să conștientizeze importanța tratării atrofiei vaginale.

 

Lavinia, București - "Bună! Revin cu feedback despre Feminella. Am început să le folosesc de îndată ce au sosit. Am respectat instrucțiunile din prospect și am folosit câte un ovul în fiecare seară, înainte de culcare. Este foarte bine să folosești un protej-slip, pentru că - la fel ca orice alt ovul pe care l-am folosit în diverse scopuri până acum - nu se absoarbe complet. Îmi place pentru că lubrifiază foarte bine, chiar mă gandeam că după ce voi termina folia de 10 ovule, voi continua să le cumpăr, pentru a folosi câte 2/săptămână. Încă un plus este faptul că au un miros plăcut, de mușețel. Mulțumesc pentru oportunitate!"

 

Izabel, București - “Am primit, l-am încercat și a funcționat foarte bine. Mă simt din nou bine și am mai multă încredere în mine, mai ales în relația cu partenerul, care a remarcat și el schimbarea, așa că ne bucurăm împreună. Îmi pare foarte bine că am citit despre Feminella și mai bine că l-am putut încerca. Recomand cu mare căldură folosirea lui”.

 

Alina, București - “Recunosc, aveam mari așteptări în privința acestor ovule, mai ales pentru că am regăsit și la mine simptomele uscăciunii vaginale (doar că nu știam că există, credeam că pur și simplu așa sunt eu). Și după ce am terminat tratamentul, am constatat cu bucurie că se produce o lubrifiere adecvată în timpul “acțiunii”, nu ca înainte:). Din fericire, cheful (meu) de sex a revenit datorită acestei schimbări, iar jumătatea mea a observat acest lucru. Așadar, la mine s-a simțit diferența înainte/după, iar acum sunt sub efectul tratamentului de întreținere. A, și încă ceva: mi-a plăcut faptul că ingredientele sunt naturale:)”

 

R, București - “Am terminat folia cu cele 10 ovule Feminella trimise spre testare. Încă dinainte de a le încerca mi s-a părut o noutate ideea de ovule lubrifiante – iar recomandarea din prospect, de a le folosi 10 zile la rând, indiferent dacă am sau nu parte de “acțiune”, m-a făcut să ridic din sprâncene. Așa că am respectat-o doar pe jumătate și le-am “luat” pe sărite, cam o zi da, una nu. Sunt bune. Funcționează, își fac treaba, și efectul e chiar mai plăcut decât al lubrifianților. Mai natural și mai de durată. Dacă respecți indicația de a le aplica seara,n-ai probleme cu pătatul lenjeriei intime, și îți dau o senzație de bine toată ziua, nu doar când ai întâlnire de gradul trei cu partenerul din dotare. Însă sistemul ăsta de “una pe zi în primele 10 zile” pe mine m-a cam încurcat – m-am întrebat: și dacă se întâmplă să treacă o lună întreagă fără să am nevoie de ele, ce fac, continui să le iau, în virtutea inerției? E motivul pentru care prefer, totuși, un lubrifiant clasic, pe bază de apă: e la îndemână exact când îți trebuie, și-n rest nu trebuie să-ti bați capul. Rețin, totuși, ideea că ovulele există și pot fi de mare ajutor. Mulțumesc mult!”

 

Altă doamnă R, București - “Feminella Hyalosoft a apărut la momentul potrivit, când începusem să caut soluții pentru îmbunătățirea vieții sexuale post-partum. Senzația aceea de reînvirginare îmi dădea dureri de cap (la propriu) și clasicul lubrifiant nu reușea să facă lucrurile mai bune. Doar anticipând senzația aceea de rece, oricât se străduia soțul meu să nu fie așa, avea darul de a mă crispa mental. Și aș fi dorit cumva ca lubrifierea să se producă natural, din interior. Așa că am căutat soluții. Am și găsit, ovulele care conțineau, printre altele, hormoni. Știam că sunt bune, mai luasem o dată în viața mea, în alte circumstanțe, ce-i drept, știam că își fac treaba bine, dar… aveau hormoni. Și nu aș mai fi vrut. Ideal ar fi fost ceva natural. Și atunci a apărut Feminella Hyalosoft pe blogul Adei.Am reușit să folosesc 5 ovule, cu o pauză impusă de atenționările de pe prospect, și vreau să zic căam găsit Soluția. Da, funcționează, hidratarea se face din interior, chiar dacă intervalul de timp dintre administrare și actul sexual a fost de jumătate de oră! No more senzație de arsură, disconfort sau tensiune. Miros a ceva vegetal, frumos, nu știu dacă de la Centella Asiatica (ginseng-ul indian), nalbă, mușețel sau uleiul de Arbore de ceai. E un miros care aduce a… pin/ brad. Sunt mai mult decât încântată, cu siguranță că le-aș recomanda și da! le voi cumpăra! Eu le prefer lubrifiantului clasic. În perioada imediat următoare le voi lua în doza de întreținere: un ovul de două ori pe săptămână, până se vor regla lucrurile de la sine.”

 

Anonim, București – “Femeile au fost dintotdeauna preocupate de binele familiei lor, dar odată cu evoluția societății și-au dat seama că dacă lor nu le e bine, atunci familia va avea de suferit și-au luat măsuri. Au făcut rost de mai mult timp liber punând mașinile să muncească în casă, au luptat pentru drepturile lor și, atunci când le-a stat la îndemână, au solicitat ovulele Feminella pentru a mai trece de un hop și bine au făcut. Nu pot să spun că sunt acum ca la douăzeci de ani (cred că nici nu mi-aș mai dori asta, sunt perfect împăcată cu cei 53 de ani pe care-i am), dar faptul că-mi pot continua viața sexuală cu mai multă încredere în mine mă bucură extrem. Deși soțul meu nu s-a plâns niciodată, e un om extraordinar, de aia ne-au prins anii ăștia împreună,  sunt sigură că a simțit și el o schimbare la mine zilele astea și vă mulțumesc, doamna Nina, pentru că ați luat în serios mailul meu. Sunt acum la sfârșitul tratamentului de zece zile și am de gând să continui cu doza de întreținere de două zile pe săptămână. Vă mulțumesc din nou și sper să-mi conving o prietenă bună, dar reticentă deocamdată pentru că n-a folosit în viața ei ovule de niciun fel, de efectele benefice ale micuțelor Feminella.”

 

Anonim, București – „Aflată la primul copil, n-am vrut să-mi sporesc mai mult grijile de după naștere așa că aflând că există așa ceva am  preferat să aplic local ovulele Feminella despre care mai auzisem și înainte de a citi la tine, nu-mi aduc aminte unde. Din păcate n-am apucat să reîncep viața sexuală înainte de a le administra, ci abia după, așa că nu-ți pot spune cum e fără ele, dar te asigur că acum când le folosesc este exact ca înainte de a rămâne însărcinată, mai ales că am lângă mine același bărbat. În ceea ce privește disconfortul, să știi ca eu n-am simțit așa ceva, m-am descurcat ușor cu ele,nici măcar n-ai nevoie de foarfecă pentru a le scoate din ambalaj. Apoi îmi era teamă că voi avea scurgeri de la ele, dar nici măcar nu mi-au pătat lenjeria. Așa că dacă după naștere femeile simt într-un fel jenă după revenirea la viața sexuală normală, la mine n-a fost vorba de așa ceva și sunt sigură că Feminella a jucat un rol important în chestia asta. Îți mulțumesc!”

 

Ce scriu bloggerițele despre Feminella

Sana Nicolau a realizat o postare în urma testării produsului de către femeile înscrise pe pagina ei.

http://www.sananicolau.ro/?p=9355

 

Postarile Ralucăi Popa au avut succes și au generat câteva comentarii interesante. Cititoarele au cerut mai multe detalii despre produs, modul de administrare, efecte adverse etc.

http://raluxa.com/manifest-pentru-o-altfel-de-hidratare/

http://raluxa.com/pareri-despre-feminella/

 

Postarea Adei Demirigian a fost scrisă cu umor și în cunoștință de cauză. Cititoarele au cerut mai multe detalii despre produs și au dorit să îl încerce.

http://www.injoaca.ro/la_treizeci/cand-dragostea-nu-mai-e-ca-n-filme/

 

Nina Costea a postat un articol pe larg despre problema uscăciunii vaginale și a atins subiecte ca probleme generate în cuplu de această afecțiune și simptomele asociate uscăciunii vaginale. 

http://www.toane.ro/2013/11/feminella/