Când am nevoie de Feminella VagiC comprimate vaginale?

Vaginoza bacteriană nu este o boală cu transmitere sexuală, deși contactele sexuale frecvente, neprotejate și cu mai mulți parteneri pot duce la perturbarea echilibrului ecosistemului vaginal și, astfel, la apariția vaginozei bacteriene. Nedepistată la timp și netratată corespunzător, vaginoza bacteriană recidivează frecvent și predispune la contractarea altor infecții și, implicit, la apariția unor complicații, de obicei mult mai grave.

Un tratament eficace al vaginozei bacteriene implică restabilirea echilibrului mediului vaginal prin acțiunea directă asupra agenților patogeni, acidifierea pH-ului vaginal și menținerea pe termen lung a sănătății vaginale.

cand am nevoie de VagiC

Statistic, s-a demonstrat faptul că vaginoza bacteriană recidivează frecvent, chiar dacă tratamentul ales a fost corect. Recidivele pot fi însoțite și de complicații, de aceea este foarte importantă prevenția acestora.

Pentru menținerea rezultatelor post-tratament, se recomandă administrarea de medicamente capabile să scadă pH-ul vaginal și, consecutiv, să restabilească pe lungă durată de timp echilibrul mediului vaginal, astfel încât rata recidivelor vaginozei bacteriene să scadă.

O soluție extrem de eficientă și sigură (inclusiv în sarcină și alăptare) după tratamentul specific pentru vaginoza bacteriană în scopul refacerii florei vaginale proprii organismului, dar și pentru prevenirea recidivelor, este reprezentată de Feminella VagiC comprimate vaginale.

Atenție! Nu încercați să tratați singure vaginoza bacteriană! Vaginoza bacteriană poate fi tratată doar cu medicamentele indicate de către medicul dumneavoastră.