Ce este Feminella VagiC?

Feminella VagiC comprimate vaginale reprezintă o abordare modernă pentru prevenția naturală a dezechilibrului mediului vaginal, care intervine prin scăderea pH-ului vaginal, astfel normalizând pe o lungă durată flora vaginală. Feminella VagiC este un preparat sigur, putând fi administrat în deplină siguranță chiar și în timpul sarcinii și în perioada alăptării!

feminella VagiC

Feminella VagiC conține ca substanță activă vitamina C în concentrație de 250 mg, sub formă de comprimate vaginale. Acest produs este caracterizat de o formulă specială care permite eliberarea treptată a vitaminei C, astfel acționând eficient pe parcursul mai multor ore. Imediat după administrare, prin scăderea locală a pH-ului, este stimulată producția de lactobacilli proprii organismului cu rol protector, simptomele se diminuează, iar mirosul neplăcut al secreției vaginale dispare
Pentru că vitamina C reprezintă o substanță sigură în administrare, utilizarea acesteia este recomandată pentru toate femeile care au valori crescute ale pH-ului vaginal și floră vaginală dezechilibrată.

Feminella VagiC poate fi administrată concomitent cu tratamentul specific vaginozei bacteriene, medicul ginecolog fiind singurul care poate decide atitudinea terapeutică și poate aprecia complianța la tratament a pacientei.

Important! Administrarea de Feminella Vagi C comprimate vaginale este sigură, datorită lipsei interacțiunilor cu medicamentele administrate local sau sistemic.