Cum acționează Feminella VagiC?

Tratamentele cu antibiotice administrate local sau pe cale orală pot perturba echilibrul florei vaginale, conducând astfel la apariția candidozelor vulvo-vaginale (datorită exacerbării locale a Candida) sau a vaginozei bacteriene.

Este recomandat să se prevină și restabilească echilibrul mediului vaginal ori de câte ori urmați un tratament cu antibiotic prin administrarea de Feminella VagiC comprimate vaginale.


cum actioneaza VagiC

 

Dacă discutăm despre un tratament oral cu antibiotice, administrarea de Feminella VagiC trebuie să înceapă încă din prima zi de tratament, în condiții de maximă siguranță și fără interacțiuni medicamentoase sau contraindicații.

 

Feminella VagiC conține ca substanță activă vitamina C în concentrație de 250 mg, sub formă de comprimate vaginale. Imediat după administrare, prin scăderea locală a pH-ului, este stimulată producția de lactobacilli proprii organismului cu rol protector, simptomele se diminuează, iar mirosul neplăcut al secreției vaginale dispare.

Important! Administrarea de Feminella Vagi C comprimate vaginale este sigură, datorită lipsei interacțiunilor cu medicamentele administrate local sau sistemic.

Un tratament corect, urmat corespunzător, respectând toate indicațiile medicului curant, este esențial!