Sănătatea viitoarei mamici este importantă pentru noul născut !

 

În perioada sarcinii, este extrem de importantă menținerea sănătății! Orice afecțiune, indiferent de intensitatea acesteia, poate reprezenta un factor de risc pentru sănătatea mamei și a copilului. Este perioada în care femeile se pot confrunta în mod frecvent cu dezechilibre de floră vaginală, iar riscul apariției vaginozei bacteriene crește.

Vaginoza bacteriană la femeile însărcinate crește considerabil riscul de avort spontan, naștere prematură, ruptură prematură de membrane, greutate mică a copilului la naștere, infecție a placentei și a nou-născutului.

Pot fi contactate boli cu transmitere sexuală cum ar fi Chlamydia și Gonoreea, în cazul în care organismul este expus la ele. Uneori aceste bacterii pot conduce la boala inflamatorie pelvină, care poate crea dificultăți în instalarea unei viitoare sarcini.

Feminella VagiC reprezintă o abordare modernă pentru prevenția naturală a dezechilibrului de floră vaginală prin scăderea pH-ului vaginal și, astfel, normalizarea de lungă durată a florei vaginale.
Feminella VagiC este un preparat sigur, putând fi administrat în deplină siguranță chiar și în timpul sarcinii și în perioada alăptării! Află mai multe aici.