Modificările din organism

În timpul sarcinii și alăptării apar fluctuații hormonale ce pot determina și dezechilibre ale florei și pH-ului vaginal ce duc la apariția vaginozelor (leucoree, prurit, usturime sau durere locală) sau chiar la vaginite bacteriene.

Netratat, dezechilibrul de floră vaginală poate să migreze în tractul genital superior și poate cauza avortul, nașterea prematură, malformații la nivelul fătului sau chiar septicemia nou-născutului.

Echilibrul de floră vaginală se realizează prin păstrarea unui pH vaginal constant acid, respectând cateva reguli simple de igienă:

  • Folosește un produs de spălare conceput special pentru zona intimă, fără coloranți, fără miros sau alte substanțe alergizante.
  • Spală regiunea intimă dupa fiecare contact sexual.
  • Folosește lenjerie intimă din bumbac.

Evită folosirea hârtiei igienice parfumate și a tampoanelor interne, mai ales în primele 3 luni după naștere.

Feminella VagiC reprezintă o abordare modernă pentru prevenția naturală a dezechilibrului de floră vaginală prin scăderea pH-ului vaginal și, astfel, normalizarea de lungă durată a florei vaginale.
Feminella VagiC este un preparat sigur, putând fi administrat în deplină siguranță chiar și în timpul sarcinii și în perioada alăptării! Află mai multe aici.