Care sunt riscurile?

Vaginoza bacteriană nu este o boală cu transmitere sexuală, deși contactele sexuale frecvente, neprotejate și cu mai mulți parteneri pot duce la perturbarea echilibrului mediului vaginal și, astfel, la apariția vaginozei bacteriene.
Nedepistată la timp și netratată corespunzător, vaginoza bacteriană recidivează frecvent și predispune la contractarea altor infecții și, implicit, la apariția unor complicații, de obicei mult mai grave. Pot fi contactate boli cu transmitere sexuala cum ar fi Chlamydia și Gonoreea. Uneori aceste bacterii pot conduce la boala inflamatorie pelvină, care poate crea dificultăți în instalarea unei viitoare sarcini.

riscuri vaginoza

În același timp, este foarte importantă diagnosticarea vaginozei bacteriene la femeile însărcinate și tratarea acesteia. Vaginoza bacteriană la femeile însărcinate crește considerabil riscul de avort spontan, naștere prematură, ruptură prematură de membrane, greutate mică a copilului la naștere, infecție a placentei și a nou-născutului

Feminella VagiC reprezintă o abordare modernă pentru prevenția naturală a dezechilibrului de floră vaginală prin scăderea pH-ului vaginal și, astfel, normalizarea de lungă durată a florei vaginale.
Feminella VagiC este un preparat sigur, putând fi administrat în deplină siguranță chiar și în timpul sarcinii și în perioada alăptării! Află mai multe aici.