Dezechilibrul de floră vaginală la femeile din România.

 

Preocuparea constantă pentru sănătatea intimă ne-a determinat ca, începând cu 2013, să efectuăm o serie de studii în profunzime cu privire la diverse aspecte ale vieții intime a femeilor. Studiul Feminella Hyallosoft din 2013 ne-a dezvăluit câteva detaliiîngrijorătoare despre viața sexuală și sănătatea intimă a femeilor din România, provocate de o afecțiune care afectează peste o treime dintre femei: uscăciunea vaginală. Află mai multe de aici!

Am continuat în 2014 cu un studiu despre dezechilibrul florei vaginale la românce, sub numele Întrebări provocatoare de la Feminella VagiC. Îți prezentăm concluziile studiului și suntem siguri că îți vor fi de folos pentru a te menține într-o stare bună de sănătate, așa cum își dorește orice femeie puternică!

 

Dezechilibrul de floră vaginală și semnele sale:

  • 2 din 3 femei reclamă anual cel puțin un simptom al dezechilibrului de floră vaginală. Cele mai multe femei fac parte din segmentul de vârstă 18-35 ani, active sexual.
  • Simptomele dezechilibrului de floră vaginală sunt identificate în proporție de 83% la femeile cu vârste între 18 și 35 ani; cu toate acestea, 56% dintre femeile între 18 și 35 ani nu caută nicio rezolvare!
  • Cele mai neplăcute simptome ale dezechilibrului de floră vaginală identificate sunt mirosul neplăcut și scurgerile anormale, menționate de 61% dintre respondente.
  • 52% dintre respondente nu a luat nicio măsură la apariția unui simptom al modificării secreției vaginale.
  • Majoritatea respondentelor cu vârsta sub 35 ani alege să ignore simptomele dezechilibrului secreției vaginale, așteptând să treacă de la sine.

Află despre ceea ce este normal și ce nu de aici!

 

Folosirea antibioticelor provoacă dezechilibrul de floră vaginală!

  • 40% din femeile cu vârste cuprinse între 18 și 35 ani au consumat antibiotic în ultimul an.
  • Una din 3 femei cu vârste între 18 și 45 ani a consumat antibiotic în ultimul an.
  • 76% dintre femeile care au luat antibiotic au identificat simptomele dezechilibrului de floră vaginală: scurgeri vaginale anormale, miros neplăcut sau mâncărimi în zona intimă.

Află cum să procedezi atunci când iei antibiotic, click aici!

 

Reacțiile femeilor care au dezechilibru de floră:

  • Numai una din 2 femei care a prezentat un simptom al dezechilibrului de floră vaginală a consultat medicul sau farmacista.
  • Femeile sub 35 ani tind să ignore simptomele dezechilibrului de floră vaginală, aşteptând să treacă de la sine!

Află de aici ce este de făcut!

 

Feminella VagiC comprimate vaginale reprezintă o abordare modernă pentru prevenția naturală a dezechilibrului mediului vaginal. Feminella VagiC intervine prin scăderea pH-ului vaginal, normalizând astfel pe o lungă durată flora vaginală. Feminella VagiC este un preparat sigur, ce poate fi administrat în deplină siguranță chiar și în timpul sarcinii și în perioada alăptării!

Află mai multe de aici!

 

Metodologia: Studiul Întrebări provocatoare de la Feminella s-a desfășurat pe un eșantion relevant de 1078 persoane de sex feminincu vârsta de peste 18 ani, dintre cele 12.000 membre ale comunității Feminella online: facebook.com/feminella.ro